ابن سینا پزشک معروف ایرانی لیموترش را بهترین دارو برای تشنجات از تب می دانست و یرقان را هم با آبلیمو معالجه می کرد . سنت هیلدگر نیز مصرف پوست لیموترش را به زنان باردار توصیه می کرد تا ویار آن ها فروکش کند. قوه هاضمه آنها تقویت شود و دل به هم خوردگی و تهوع آنها برطرف گردد.
استفاده از لیمو برای معالجات
1- درمان آذین با لیمو:
برای شستشوی حلق و حنجره از لیمو کمک بگیرید. کمی آبلیمو و آب مقطر را مخلوط و هر ساعت یک بار آن را قرقره کنید.
2-معالجه زخم و خراشهای سطحی پوست با لیمو :
به جای آب اکسینه برای شتشوی زخم و خراش های سطحی پوست ، می توانید آب لیمو را بگیرید و دو برابر آن آب بیفزاید و با آن زخم ها و خراش های سطحی پوست را بشویید.
3-درمان اختلالات هاضمه با لیمو:
در تمام مواردی که اختلال هاضمه به وجد می آید ازقبیل دل به هم خوردگی ونفخ شکم معالجه با لیمو تجویز شده است . در این مورد دو لیمو را با پوست و هسته برش بزنید و آن را در یک لیتر آب داغ ، یک یا دو ساعت خیس کنید ، بعد آن را بفشارید و آب فشرده آن را با قند یاشکر ششیرین کرده و هر روز یک لیوان بنوشید .
4-در مان خونریزی لثه ها :
یک قطعه پنبه را در لیوانی که محتوی آب لیمو است ، فرو کرده و روزی دو بار صبح و شب آن را به لثه های خود بمالید و با انگشتان خود ماساژ دهید ولی مواظب باششید آب لیمو به دندان های شما نرسد .
5-معالجه میگرن و سردرد :
وقتی میگرن یا سردرد دارید در یک فنجان قهوه یا چای غلیظ یک برش لیمو بیندازید و بنوشید . مصرف آن باعث تسکین میگرن و سردرد می شود .
6-رفع سرگیجه و دلشوره :
استفاد از لیمو ترش سرگیجه را رفع می نماید و نیز اگر لیمو باکمی عسل خورده شود ، باعث آرامش شده و دلشوره را برطرف می کند .
مصرف لیمو ترش به همراه چای مفید است . چای محبوب ترین نوشیدنی گرم در جهان است و روزانه حدود 2 میلیارد فنجان چای در سراسر جهان نوشیده می شود .
به گفته متخصصان مصرف لیمو ترش به همراه چای خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر می کند که به دلیل افزایش خاصیت آنتی اکسیدان است.
بیشترین علاقه مردم به نوشیدن چای ، وجود ماده آرامش دهنده آن به نام کافئین است. برگ این گیاه حدود چهار درصد کافئین دارد و این میزان در یک فنجان چای به 40 میلیگرم می رسد .
مصرف لیمو ترش و دارچین همراه چای مفید است و مصرف این مواد همراه چای، خاصیت آنتی اکسیدانی آن را چند برابر می کند .
در عین حال چای حاوی اسید آمینه ، کربوهیدرات، یون های معدنی و ترکیبات پلی فنول که موجب رنگ قرمز در آن می شود ،است.
+نوشته
شده در چهارشنبه 90/4/29ساعت 1:25 صبح توسط فروزان
نظر
|